Πως θα φορέσετε το crop top και το φθινόπωρο

Πως θα φορέσετε το crop top και το φθινόπωρο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν αγαπήσατε τα crop tops το καλοκαίρι τότε μπορείτε να καταλάβετε τον ενθουσιασμό μας μόλις τα αντικρίσαμε στα ράφια με τις χειμερινές συλλογές των καταστημάτων. Με μακρύ ή κοντό μανίκι, τα μπλουζάκια που αποκαλύπτουν την κοιλιά μας φοριούνται το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα.

Αν ανήκετε στις γυναίκες που αψηφούν το κρύο, τη βροχή και το χαλάζι φορέστε το κομμένο σας top όπως ακριβώς θα το συνδυάζατε το καλοκαίρι, συμπληρώνοντας τα look σας με ένα stylish πανωφόρι. Έτσι, θα νιώθετε ζεστασιά όταν περπατάτε μέσα στο κρύο, αλλά όταν θα βγάλετε το παλτό σας θα αποκαλυφθεί το κομμάτι που θα στρέψει τα βλέμματα πάνω σας.

Τα κορίτσια που προτιμούν τα cozy σύνολα και κυκλοφορούν με μπλουζάκι, φούτερ, ζακέτα, μπουφάν και πάει λέγοντας -ή αλλιώς με το look κρεμμύδι- μπορούν να συνδυάσουν τα crop tops τους με ένα πουκάμισο ή με ένα t-shirt. Φορέστε το τζιν σας πουκάμισο ή το χρωματιστό t-shirt σας κι έπειτα προσθέστε το crop top σας κι ένα ωραίο πανωφόρι.

Ένας τρίτος τρόπος που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο είναι το crop top φορεμένο πάνω από ένα κορμάκι. Διαλέξτε ένα με χρώμα ή μοτίβα, για να κάνει αντίθεση με το μπλουζάκι σας και δημιουργήστε ένα μοντέρνο σύνολο για κάθε στιγμή της μέρας.

Extra tip: Αν θέλετε να καμουφλάρετε κάποιες μικροατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς διαλέξτε το ίδιο χρώμα για το crop top και το body σας, ώστε να μην εστιάζει κάπου συγκεκριμένα το μάτι.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT