Beauty tips για τέλεια μαλλιά που δεν φριζάρουν!

Beauty tips για τέλεια μαλλιά που δεν φριζάρουν!

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές γυναίκες ξοδεύουμε αρκετές ώρες για να ισιώσουμε τα μαλλιά μας όμως μόλις 10 λεπτά εκτός σπιτιού είναι αρκετά για να φριζάρουν ή να γίνουν σπαστά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για ολόισια μαλλιά που κρατάνε ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια χτένα, ένα spray ενυδάτωσης, ένα πιστολάκι και ένα ισιωτικό ψαλίδι!

1.Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια πετσέτα για να στεγνώσουν. Μην βιαστείτε να βάλετε χτένα ακόμα αλλά ούτε και να τα τρίβετε άτσαλα με την πετσέτα. Το στέγνωμα είναι Α και το Ω για ένα καλό ίσιωμα!

2.Ξεμπερδέψτε καλά τα μαλλιά σας!  Ξεκινήστε από τις άκρες πιάνοντας μικρές τούφες την κάθε φορά, και έπειτα προχωρήστε προς τη ρίζα.

3. Προμηθευτείτε ένα  προϊόν σε spray ειδικό για το ίσιωμα. Στο εμπόριο, τόσο στα σούπερ μάρκετ όσο και στα καταστήματα καλλυντικών, κυκλοφορούν αναρίθμητα προϊόντα ενυδατικά και με προστασία από τη θερμότητα για τα μαλλιά σας.

4. Προτιμήστε μία ισιωτική με μεγάλες πλάκες για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση σαν να επρόκειτο να τα πιάστε σε 2 κοτσίδες. Πιάσε τη χτένα και ξεκινήστε να τα περνάτε με αργό ρυθμό. Έτσι, γίνονται καλύτερα και δεν καταστρέφεται η τρίχα από τα συνεχόμενα γρήγορα τραβολογήματα.

5. Βάλτε την κρύα σκάλα στο πιστολάκι και περάστε τα για 2 με 3 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, κλειδώνει η φόρμα τους. Αν θέλετε, ψεκάστε λίγη λακ για να είστε σίγουρη ότι θα κρατήσουν.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT