Μικρό μαύρο φόρεμα για κομψές εμφανίσεις

Μικρό μαύρο φόρεμα για κομψές εμφανίσεις

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μυστικό είναι ένα και το γνωρίζει κάθε γυναίκα: Όσα μικρά μαύρα φορέματα κι αν έχει στη ντουλάπα της πάντα υπάρχει χώρος για ένα παραπάνω.Το ρούχο που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε όσο κανένα άλλο είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της μέρας. Σκεφτείτε μόνο όλες τις φορές που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας τα πιο ξεχωριστά looks για τη βραδινή σας βόλτα ή το γραφείο και πάντα καταλήγετε να βγαίνετε από το σπίτι με ένα μαύρο φόρεμα που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.

Είναι το αγαπημένο κομμάτι των γυναικών γιατί μας χαρίζει άνεση, αυτοπεποίθηση και στιλ. Και το πιο σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε με τις ώρες στα μαγαζιά για να βρούμε εκείνα που μας ταιριάζουν.

Διαλέξτε ένα με δερμάτινες λεπτομέρειες ή φερμουάρ αν σας αρέσει να το συνδυάζετε με biker boots και backpacks, ενώ αν είστε πιο ρομαντικό κορίτσι προτιμήστε ένα μικρό μαύρο φόρεμα με δαντέλα ή τούλι.

Αν στο γραφείο υπάρχει ‘αυστηρό’ dress code μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή χωρίς πολλά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ για τις βραδινές σας βόλτες προτιμήστε ένα strapless σε κλος γραμμή. Προσθέστε χρωματιστά ή metallic αξεσουάρ για κομψές εμφανίσεις αφού το μικρό μαύρο φόρεμα συνδυάζεται με τα πάντα και δημιουργήστε τα πιο stylish looks.

Μικρό μαύρο φόρεμα για κομψές εμφανίσεις-1

Benetton 69,95Ευρώ

Μικρό μαύρο φόρεμα για κομψές εμφανίσεις-2

Axel 94,90Ευρώ

Μικρό μαύρο φόρεμα για κομψές εμφανίσεις-3

Altuzarra for Target 66Ευρώ

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT