Oversized σακάκι: 3 τρόποι για να το φορέσετε σωστά

Oversized σακάκι: 3 τρόποι για να το φορέσετε σωστά

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν πήγατε πρόσφατα για ψώνια και παρατηρήσατε μερικά σακάκια σε πιο φαρδιά γραμμή που δεν είναι ακριβώς σακάκια αλλά ούτε και παλτό, τότε ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τα oversized blazers. Τις μέρες που το παλτό σας σάς φαίνεται αρκετά βαρύ για μία ηλιόλουστη μέρα και ελαφρύ για ένα κρύο και βροχερό πρωινό, τότε τα oversized σακάκια είναι αυτό που χρειάζεστε για τις εμφανίσεις σας.

Ιδανικό πανωφόρι για κάθε στιγμή της μέρας που συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά κομμάτια. Δημιουργήστε 3 διαφορετικά σύνολα με το σακάκι σας για το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ, πετυχαίνοντας τα πιο μοντέρνα looks.

1. Φορέστε το oversized σακάκι με ένα φόρεμα-πουλόβερ, τα φλατ μποτάκια σας και ολοκληρώστε το look με μία τσάντα ώμου και ένα καπέλο. Ένα μοντέρνο καθημερινό look θα κερδίσει εύκολα τις εντυπώσεις.

2. Αντικαταστήστε το παλτό σας ή την καμπαρντίνα σας με ένα oversized blazer και συνδυάστε το με τζιν παντελόνι, πουκάμισο και ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες. Ένας φάκελος ή ένα clutch θα προσθέσει μερικές μοντέρνες πινελιές στο σύνολό σας.

3. Για ένα βραδινό σύνολο φορέστε το φαρδύ σας σακάκι με ένα κολάν, δερμάτινα ankle boots και ένα lingerie top. Για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα κρατήστε κλειστό το σακάκι σας και προσθέστε ένα statement κόσμημα.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT