Η Kate Moss αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιά της

Η Kate Moss αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιά της

3' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kate Moss πέρυσι έλαβε το βραβείο ‘Special Recognition’ στην εκδήλωση των Βρετανικών Βραβείων Μόδας που την τίμησαν για τη συνεισφορά της στη βιομηχανία της μόδας κατά τη διάρκεια της 25χρονης καριέρας της. Η 40χρονη καλλονή που ξεκίνησε την καριέρα της ως μούσα του ‘heroin chic’ με το λευκό δέρμα της, την αδύνατη σιλουέτα της και το ανδρόγυνο look με τους μαύρους κύκλους που ερχόταν σε αντίθεση με τη λάμψη των ‘υγιών’ μοντέλων που μεσουρανούσαν τότε στις πασαρέλες, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και δημοφιλή μοντέλα παγκοσμίως. Η Kate Moss εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, να φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα περιοδικών και να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια γυναίκα που ξέρει πώς να εντυπωσιάσει και να στρέφει τα βλέμματα πάνω της.

Μπορεί στις συνεντεύξεις της συνήθως να απαντάει σε ερωτήσεις για την καριέρα της, της προσωπική της ζωή και το lifestyle της που μονοπωλείται από πάρτι και ταξίδια, όμως σπάνια μιλάει για τα μυστικά ομορφιά της. Εξάλλου, εξακολουθεί να είναι μια πανέμορφη γυναίκα που έχει δοκιμάσει ανά καιρούς μερικά από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που προσφέρει η βιομηχανία κι έχει συνεργαστεί με τους πιο διάσημους make-up artists. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Grazia, η Moss αποκάλυψε τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί ώστε να παραμένει λαμπερή ακόμα και μετά από τα ξενύχτια και την πολυάσχολη καθημερινότητα της. Όπως είπε οι μάσκες ομορφιάς, το τεχνητό μαύρισμα και το κόκκινο κραγιόν είναι το μυστικό της πριν από κάθε επίσημη έξοδο.

Η Kate πιστεύει ότι το τεχνητό μαύρισμα μπορεί να καλύψει κάθε ψεγάδι τους προσώπου της, τις κοκκινίλες, το πρήξιμο αλλά και την κουρασμένη επιδερμίδα: «Μοιάζεις πιο υγιής γενικά και μπορείς να κρύψεις το ξενύχτι αλλά και άλλες αμαρτίες, ενώ το σώμα σου φαίνεται πιο γυμνασμένο» λέει το μοντέλο και εξηγεί πως πριν από κάθε εφαρμογή τεχνητού μαυρίσματος εξασφαλίζει ώστε το πρόσωπό της να είναι καθαρό και σε καλή κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ‘φυσικό facelift’ και το τελειοποιεί με το κατάλληλο μακιγιάζ και foundation.

Το νεσεσέρ με τα καλλυντικά της περιλαμβάνει προϊόντα από τους μεγάλους οίκους με τους οποίους συνεργάζεται αλλά και πιο οικονομικά προϊόντα που έχει ανακαλύψει: «Φοράω metallic σκιές και λαμπερές την περίοδο των Χριστουγέννων. Μερικές φορές βάζω metallic σκιά και λαδάκι μαυρίσματος γα να δώσω στην επιδερμίδα μου λίγο χρώμα και λάμψη».  Όσο για το look που την κάνει να αισθάνεται πάντα ασφάλεια είναι το κόκκινο κραγιόν στα χείλη και το γυαλιστερό δέρμα ενώ δεν παραμελεί τα μολύβια ματιών. Η Kate προτιμά μολύβια ματιών αντί για σκιές για να δημιουργεί ένα θερμό ‘μουτζουρωμένο’ αποτέλεσμα: «Είναι ωραίο να έχεις ένα φυσικό, λαμπερό πρόσωπο και μάτια αλλά έντονα χείλη για να έχεις και χρώμα. Πάντα χρησιμοποιώ μολύβια στα μάτια μου γιατί είναι μαλακά αλλά έχουν και μια γυαλάδα οπότε μπορείς να τα πασαλείψεις και να τα χρησιμοποιήσεις σαν σκιά».  Όσο για ρουζ, είτε χρησιμοποιεί λίγο από το κραγιόν της είτε αναμειγνύει bronzers και highlighter προϊόντα για να δημιουργεί φωτοσκιάσεις και να τονίσει τα μήλα της. 

Η Kate Moss που είναι παντρεμένη με τον κιθαρίστα των Kills, Jamie Hince, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της βιομηχανίας κερδίζοντας περίπου 12 εκατομμύρια το χρόνο από τις καμπάνιες της με οίκους όπως οι Dior, Yves Saint Laurent και Burberry και διατηρεί τη φήμη της που την θέλει ‘party animal’. Για αυτό είναι η κατάλληλη για να συμβουλεύσει τις γυναίκες πώς να συνεφέρουν την επιδερμίδα τους μετά από ένα ξενύχτι: «Γεμίζω τον νιπτήρα με παγάκια και αγγούρι και χώνω το πρόσωπό μου για λίγα λεπτά. Τεντώνει τα πάντα και σε κάνει να αισθάνεσαι και να μοιάζεις άμεσα ξύπνιος. Είδα την Joan Crawford να το κάνει στη βιογραφική ταινία της» λέει η Moss που επίσης πίνει το συμπλήρωμα διατροφής ‘The Super Elixir’ της Elle Macpherson μαζί με φυσικό χυμό για λαμπερά μάτια και μαλλιά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT