Μυστικά ομορφιάς για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας

Μυστικά ομορφιάς για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτές τις μέρες βρέχει και οι περισσότερες γυναίκες δεν τολμούν να πάνε στο κομμωτήριο, αφού ξέρουν πως όσο λακ και αν βάλουν στο νέο τους χτένισμα με το που βγουν έξω θα αρχίσουν να φριζάρουν τα μαλλιά τους ενώ όσο φουντώνουν αυτά θα ‘φουντώνουν’ και αυτές! Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, για αυτό δείτε τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας ποτέ! 

1.Βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας με μία μεγάλη χτένα, η οποία έχει μεγάλα δόντια.

2.Τα αφήνουμε να στεγνώσουν φυσικά. Αν μπορούμε χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερο μπιστολάκι. Το φυσικό στέγνωμα των μαλλιών αποτρέπει το φριζάρισμά τους.

3.Βάζουμε λίγο λάδι για τα μαλλιά. Κυρίως δίνουμε έμφαση στις άκρες των μαλλιών. Στο επάνω μέρος των μαλλιών, αποφεύγουμε να το κάνουμε για να μην φαίνονται τα μαλλιά μας λιπαρά και λαδωμένα.

4.Αν χρησιμοποιούμε κάποιο σίδερο για τα μαλλιά, δεν το έχουμε σε υψηλή θερμοκρασία. Φροντίζουμε να το ρυθμίζουμε σε μία μέτρια θερμοκρασία.

5.Βάζουμε λακ: Καλύτερα να βάλουμε λακ πρώτα επάνω στα χέρια μας και μετά να προσπαθήσουνε να την τοποθετήσουμε στα μαλλιά μας, απλώνοντάς την ομοιόμορφα. Μπορούμε να περάσουμε τα δάχτυλα από τα μαλλιά μας για να τους δώσουμε όγκο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT