Τζιν: 3 μοντέρνα looks για πρωί και βράδυ

Τζιν: 3 μοντέρνα looks για πρωί και βράδυ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν παιδεύεστε με τις ώρες να βρείτε τι θα φορέσετε στη βραδινή σας βόλτα, μία είναι η λύση: Όχι φυσικά, να μη βγείτε, αλλά να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι και να το συνδυάσετε με τα σωστά κομμάτια για να γίνει πιο formal.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσετε extra glam πινελιές στο look είναι λίγο glitter, λίγο στρας και μερικά statement αξεσουάρ. Επενδύστε σε ένα μοντέρνο πανωφόρι, όπως ένα κιμονό, ένα δερμάτινο jacket ή ένα συνθετικό γούνινο γιλέκο.

Δημιουργήσαμε τρία διαφορετικά σύνολα με τρία τζιν παντελόνια και σας δίνουμε ιδέες για τις βραδινές σας βόλτες.

1. Κιμονό και στρας.

Ένα τζιν παντελόνι σε μαύρο ή σκούρο μπλε μπορεί να συνδυαστεί πολύ σωστά με ένα κιμονό και ψηλοτάκουνα ankle boots. Αντί για ένα κλασικό top μπορείτε να φορέσετε ένα μαύρο body και να προσθέσετε μερικά αξεσουάρ με στρας, πούλιες και glitter.

2. Γούνινο jacket και animal print γόβες.

Ένα μοντέρνο σύνολο που εύκολα μπορείς να δημιουργήσετε: Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας με ένα λευκό πουκάμισο, ενώ μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα μακρύ κολιέ και έναν φάκελο σε metallic απόχρωση.

3. Καπέλο και printed jacket.

Για αυτό το look προτιμήστε ένα τζιν παντελόνι σε σκούρο μπλε. Για να το κάνετε πιο μοντέρνο και βραδινό συνδυάστε το με ένα crop top και χρωματιστά ankle boots. Ένα καπέλο και μία γούνινη τσάντα θα το ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε τα looks εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT