Πουλόβερ: Δημιουργήστε stylish χειμωνιάτικα looks

Πουλόβερ: Δημιουργήστε stylish χειμωνιάτικα looks

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καλύτερη στιγμή του χειμώνα είναι η μέρα που βγάζετε από τα πάνω ράφια της ντουλάπας, τα πουλόβερ σας. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να κάνει πολύ κρύο, απλώς θέλετε να τα κατεβάσετε γιατί έχεις πολύ καιρό να τα φορέσετε. Και η καλύτερη μέρα είναι εκείνη που φοράτε το πρώτο πουλόβερ. Το πιο ζεστό και αγαπημένο σας πουλόβερ που μπορεί κάπως να έχει φθαρεί σε μερικά σημεία, αλλά είναι εκείνο που ανοίγει τη σεζόν. Και δεν χορταίνετε να το φοράτε, γιατί μόνο έτσι νιώθετε για τα καλά τον χειμώνα.

Το καλύτερο είναι πως μπορείτε να συνδυάσετε το πιο hot κομμάτι της εποχής με φούστες, παντελόνια, κολάν και φυσικά, με τα αγαπημένα σας τζιν. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα συνδυάσετε με t-shirts, πουκάμισα και σακάκια για να δημιουργήσετε μοντέρνα layered looks για το γραφείο αλλά και για τη βόλτα σας.

Διαλέξτε χρώματα -έντονα ή παστέλ- πρωτότυπα μοτίβα, λαμπερές διακοσμητικές λεπτομέρειες ή για να μπείτε πιο εύκολα σε χριστουγεννιάτικο mood ανακαλύψτε τα γιορτινά πουλόβερ με ταρανδάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και τον κλασικό χιονάνθρωπο -κομμάτια που άλλοι λατρεύουν και άλλοι αγαπούν να μισούν.

Ιδέες για τα πιο στιλάτα σύνολα με πουλόβερ:

 

Πουλόβερ: Δημιουργήστε stylish χειμωνιάτικα looks-1

American Vintage 90Ευρώ

Πουλόβερ: Δημιουργήστε stylish χειμωνιάτικα looks-2

J.Crew 125Ευρώ

Πουλόβερ: Δημιουργήστε stylish χειμωνιάτικα looks-3

Michael Kors 175Ευρώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT