Suede γόβες για stylish εμφανίσεις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δουλειά φλατ, στη βόλτα φλατ, όλη μέρα κυκλοφορείτε με τα ίσια σας παπούτσια που σίγουρα είναι άνετα και έχουν στιλ, αλλά δεν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό; Όσο κι αν δυσκολευόμαστε αρκετές φορές με τα ψηλοτάκουνα, πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι τα κατάλληλα παπούτσια για να αναδείξουμε τη θηλυκότητά μας και να νιώσουμε πιο sexy από ποτέ.

Αν, λοιπόν, λατρεύετε τις γόβες, αυτό τον χειμώνα ήρθε η στιγμή να επενδύσετε στα πιο θηλυκά ψηλοτάκουνα suede ζευγάρια. Άλλωστε, το καλό με το suede είναι πως μπορεί να φορεθεί άνετα όλους τους μήνες τους χρόνου, χωρίς να δείχνει ποτέ off season.

Φορέστε τις μαύρες suede γόβες σας με το αγαπημένο σας φόρεμα ή διαλέξτε ένα ζευγάρι με χρώμα που θα δώσει μία pop μοντέρνα πινελιά στο look σας. Είναι ιδανικές για πρωί και βράδυ, ενώ συνδυάζονται όχι μόνο με φορέματα αλλά και με τα αγαπημένα σας τζιν παντελόνια.

Suede γόβες για stylish εμφανίσεις-1

Steve Madden 119Ευρώ

Suede γόβες για stylish εμφανίσεις-2

Dune 112,86 Ευρώ

Suede γόβες για stylish εμφανίσεις-3

J.Crew 385 Ευρώ

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT