Stylish πανωφόρια για τις γιορτινές εμφανίσεις σας

Stylish πανωφόρια για τις γιορτινές εμφανίσεις σας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι εύκολο να διαλέξουμε ένα πανωφόρι για τις εμφανίσεις μας μέσα στις γιορτές. Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να επιλέξουμε φόρεμα ή παπούτσια, γιατί ακόμα κι αν το φόρεμα ή το outfit μας δυσκολέψει, πάντα θα υπάρχει ένα total black look που θα μας δώσει τη λύση ή ένα little black dress που θα συνδυάσουμε με γόβες stilleto. Το πανωφόρι όμως; Η δυσκολία σίγουρα μεγαλώνει όταν αναζητάμε ένα glam κομμάτι που θα αναδείξει το look μας.

Τελικά όμως υπάρχει λύση και μάλιστα όχι μόνο μία.

Τέσσερα διαφορετικά πανωφόρια είναι ιδανικά για να συνδυαστούν με το βραδινό σας φόρεμα, την ολόσωμη φόρμα σου ή το κοστούμι που θα διαλέξετε για τη βραδιά των Χριστουγέννων και σίγουρα, θα σας δώσουν τη λύση.

1. Γούνες (πάντα συνθετικές)

Οι συνθετικές γούνες ή τα αμάνικα γούνινα γιλέκα είναι η καλύτερη επιλογή για το βραδινό glam look σας. Διαλέξτε μαύρο, γκρι ή ένα σκούρο καφέ χρώμα που ταιριάζει με όλα.

2. Δερμάτινο jacket

Τα δερμάτινα jackets είναι chic και rock μαζί. Φορέστε ένα μαύρο ή ένα μπορντό με το μικρό μαύρο φόρεμά σας ή με ένα πουκάμισο με skinny παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες.

3. Κάπες

Το must πανωφόρι του χειμώνα, που αγαπήσαμε για το στιλ του, ταιριάζει με τα mini φορέματα αλλά και με ολόσωμες φόρμες. Αν δεν θέλετε να επιλέξετε μία κλασική μαύρη κάπα, προτιμήστε μία glam διακοσμητικές λεπτομέρειες.

4. Tuxedo σακάκια

Το πιο εκλεπτυσμένο και φίνο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο κάθε γυναίκας. Διαλέξτε λευκό, μαύρο ή ένα δίχρωμο και κερδίστε τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT