Make-up tips για σαγηνευτικό βλέμμα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λένε πως αν θέλετε να κερδίσετε κάποιον, το βλέμμα σας θα παίξει το ποιο σημαντικό ρόλο! Πως όμως θα το τονίσετε σωστά ώστε να μην είσαι υπερβολική αλλά ούτε και αδιάφορη; Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να τονίσετε τα μάτια σαςου με βασικά εργαλεία και καλλυντικά που έχετε στο νεσεσέρ! Εφαρμόστε τα στο βραδινό σαςμακιγιάζ… και κερδίστε τον με ένα κοίταγμα γεμάτο νόημα!

1. Επιλέξτε λάμψη αντί για ματ

«H λάμψη αντανακλά το φως και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο ζωντανά» υποστηρίζει η beauty editor Jill Percia και προσθέτει «Οι αποχρώσεις του λαμπερού γκρι και του ροζ χρυσού είναι σίγουρα κολακευτικές».

2. Ενισχύστε τις κάτω βλεφαρίδες σας

Χρησιμοποιήστε ένα πολύ λεπτό πινέλο σκιάς για να σκουπίσετε την σκιά στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων σας ώστε να είναι μόνο κατά μήκος τους. Προτιμήστε μία ματ σοκολατί σκιά (η μαύρη μπορεί να σε αγριεύει) για να δημιουργήσετε μεγάλα μάτια και βαθύ, σέξι βλέμμα.

3. Δώσε τους κίνηση

Οι γυριστές βλεφαρίδες κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και όμορφα μέσα σε δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε το ειδικό εργαλείο για να τις γυρίσετε προτού βάλετε μάσκαρα.

4. Γατίσια μάτια

«Το cat eye μακιγιάζ είναι για τα μάτια ότι οι γόβες στιλέτο για τα πόδια: απόλυτα σέξι» τονίζει η beauty editor. Επεκτείνετε τη σκιά ή το μολύβι κατά ένα τέταρτο της ίντσας πέρα από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας για να δημιουργήσετε ένα σέξι cat eye μακιγιάζ. Βάζοντας περισσότερη μάσκαρα στις εξωτερικές βλεφαρίδες, κάνετε ακόμα πιο έντονο το αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT