Ποια εσώρουχά μας αρέσουν στους άντρες;

Ποια εσώρουχά μας αρέσουν στους άντρες;

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι άντρες δεν δίνουν μεγάλη σημασία στα εσώρουχα αλλά στην ερωτική πράξη. Επειδή, όμως, εμείς αλλάζουμε διαθέσεις ανάλογα με τα εσώρουχα που φοράμε και θέλουμε να αρέσουμε όχι μόνο όταν κάνουμε σέξι εμφανίσεις στην κρεβατοκάμαρα αλλά και όταν κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με πιο ‘άνετη’ ενδυμασία, καλό είναι να αναρωτηθούμε ποια είναι αυτά που προτιμούν αλλά και ποια αυτά που δεν τους αρέσουν καθόλου. Εξάλλου, όπως θα έλεγαν και οι άντρες μια γυναίκα ημίγυμνη, μόνο με τα εσώρουχά της μπορεί να φαίνεται πιο θελκτική και σέξι.

Τα εσώρουχα που προτιμούν:

Τα string και τα brazilian: Ακόμα κι αν τα έχετε απορρίψει επειδή κάποια είναι άβολα, ίσως είναι το κατάλληλο εσώρουχο για μια σέξι εμφάνιση.

Tα διάφανα: Υπάρχουν κάποια που δεν είναι εντελώς διάφανα, αλλά διάφανα μέχρι ενός σημείου. Προτιμήστε τα εσώρουχα που είναι σέξι και όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά.

Τα δαντελωτά: Δεν είναι ντεμοντέ, τις περισσότερες φορές, μάλιστα, προσφέρουν μια ημιδιαφάνεια πολύ ενδιαφέρουσα για το αντρικό βλέμμα.

Τα ευάερα: Τα εσώρουχα-σορτσάκια αποδεικνύουν ότι ακόμα και τα εσώρουχα που δεν είναι κολλητά μπορούν να είναι σέξι.

Διαβάστε εδώ ποια εσώρουχα δεν προτιμούν οι άντρες

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT