Stylish αξεσουάρ για τα γιορτινά σας look

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φόρεμα για τη βραδιά των Χριστουγέννων. Check. Ψηλοτάκουνα ankle boots. Check. Παλτό. Check. Τσάντακι, κοσμήματα, αξεσουάρ για τα μαλλιά, όμως; Όσα ήδη έχετε δεν ταιριάζουν με το καινούριο σας φόρεμα, δεν σας αρέσουν πολύ, άρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ψώνια.

Θα έχετε ακούσει άπειρες φορές πως μερικά αξεσουάρ απογειώνουν ένα look ή ότι ακόμη και μία casual εμφάνιση μεταμορφώνεται με ένα statement κόσμημα ή ένα καπέλο. Αν επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ τότε σίγουρα θα κάνετε τη διαφορά με το σύνολό σας. Το πιο σημαντικό είναι, όμως, να κάνετε σωστή επιλογή και σωστή χρήση όσων θα προτιμήσετε για το ρεβεγιόν, καθώς οι υπερβολές μπορούν να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αν διαλέξετε ένα σύνολο με χρώματα ή prints, καλό θα είναι να το ολοκληρώσετε με μονόχρωμα αξεσουάρ και να αποφύγετε τα πολλά στρας. Αν πάλι, θέλετε να πετύχετε μία πιο glam chic εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε glitter και πούλιες σε μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα κάνουν αντίθεση με ένα total black look ή ένα μονόχρωμο βραδινό φόρεμα.

Δείτε προτάσεις για τα πιο γιορτινά αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT