Οργάνωση ντουλάπας: Tips και μυστικά!

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα χρονιά πλησιάζει και μαζί της έρχονται και οι λίστες που φτιάχνουμε για νέους στόχους και όσα θέλουμε να πετύχουμε. Συνήθως, τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν η καθημερινή γυμναστική, η σωστή διατροφή, τα projects στη δουλειά, ενώ κάπου εκεί ανάμεσα βάζουμε και την οργάνωση της ντουλάπας μας. Η αλήθεια είναι πως αποτελεί σημαντική κατηγορία γιατί συνδέεται άμεσα με το στιλ μας κι έτσι καλό είναι αυτή τη χρονιά να πετύχουμε τον στόχο και να βάλουμε τα πάντα στη θέση τους. Επιπλέον, η οργάνωση ντουλάπας θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε κάποιες αγορές που μπορεί ήδη να έχετε μετανιώσει, να εκτιμήσετε και να φορέσετε κομμάτια που είχατε ξεχάσει και το πιο σημαντικό, να χαρίσετε όσα πια δεν χρησιμοποιείτε.

Αρχικά, χωρίστε σε βασικές κατηγορίες τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας και στη συνέχεια βάλτε στην άκρη όσα έχετε να φορέσετε παραπάνω από δύο χρόνια. Ένα κομμάτι που υπάρχει στη ντουλάπα σας για καιρό και δεν το φοράτε ποτέ, μάλλον δεν είναι αυτό που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις κι έτσι μάλλον πρέπει να το αποχωριστείτε.

Αφού λοιπόν, τακτοποιήσετε τα βασικά σε συρτάρια και ντουλάπια, τοποθετήστε σε κρεμάστρες όσα δεν φοράτε πολύ συχνά. Ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβετε αν αξίζει να τα κρατήσετε, είναι να γυρίσετε τις κρεμάστρες προς την ίδια φορά. Κάθε φορά που θα φοράτε κάποιο ρούχο θα γυρίζετε τη φορά της κρεμάστρας του κι έτσι μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα δείτε ποια ήταν τα αγαπημένα σας κομμάτια και ποια πρέπει να χαρίσετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT