4 μαύρα φορέματα για κάθε σωματότυπο: Πώς θα τα συνδυάσετε

4 μαύρα φορέματα για κάθε σωματότυπο: Πώς θα τα συνδυάσετε

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κομμάτι-κλειδί για κάθε stylish look βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα σας:  Ένα μαύρο φόρεμα αποτελεί μία all time classic επιλογή και πάντα σας δίνει λύση για τις βραδινές εμφανίσεις σας.

Όσα στιλ κι αν αλλάξετε, όσες τάσεις κι αν εμφανιστούν, τα μαύρα φορέματα είναι τα πιο θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και συνδυάζονται με τα πάντα. Επιπλέον, είναι ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και κάθε στιλ, μιας και η ποικιλία τους καλύπτει τις ανάγκες κάθε σιλουέτας.

4 μαύρα φορέματα για κάθε στιλ και πως να τα συνδυάσετε:

1. Maxi φόρεμα σε ίσια γραμμή.

Ιδανικό για σωματότυπο κλεψύδρα και για ψηλόλιγνες σιλουέτες. Συνδυάστε το με peep toe ankle boots, ένα μοντέρνο πανωφόρι και ένα πρωτότυπο clutch.

2. Mini ή midi φόρεμα σε κλος γραμμή.

Η περιφέρεια καμουφλάρεται με τον καλύτερο τρόπο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για μερικά παραπανίσια κιλάκια τώρα τις γιορτές. Δημιουργήστε ένα κομψό και θηλυκό look, που θα ολοκληρώσετε με γόβες, μπολερό και statement κόσμημα.

3. Mini φόρεμα σε ίσια γραμμή με ανοίγματα.

Το κατάλληλο φόρεμα για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο, girly look. Προσθέστε ένα ζευγάρι ankle boots και ένα δερμάτινο jacket για να δώσετε στο σύνολό σας rock χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT