Τι κάνει τους ανθρώπους πραγματικά ευτυχισμένους;

Τι κάνει τους ανθρώπους πραγματικά ευτυχισμένους;

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάσημοι σταρ του κινηματογράφου περιέγραψαν στην κάμερα του Vanity Fair τι σημαίνει πραγματική ευτυχία για αυτούς. Μπορεί να πιστεύουμε ότι τα χρήματα, η δόξα ή μια καλή επαγγελματική πρόταση είναι τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους πραγματικά ευτυχισμένους, όμως οι celebrities απέδειξαν ότι το φαγητό ή ένα ποτήρι κρασί αρκούν για να αισθανθούν  πραγματική ευτυχία.

Η ηθοποιός Amber Heard είπε πως είναι ευτυχισμένη όταν μπορεί να τρώει σοκολάτα και να πίνει κόκκινο κρασί όλη μέρα. Ο Aaron Paul είναι ευτυχισμένος απλά τρώγοντας καρύδες.Η Diane Kruger προτιμά το προφιτερόλ και ροζέ κρασί για τις στιγμές που θέλει να αισθανθεί καλύτερα ενώ η κωμική ηθοποιός, Amy Schumer, έδωσε μια πιο καθολική ερμηνεία της ευτυχίας απαντώντας πως για αυτήν πραγματική ευτυχία σημαίνει να κατακτά ένα σημαντικό στόχο αλλά να πίνει κι ένα ποτήρι λευκό κρασί με την αδερφή της! Δείτε τι απάντηση έδωσαν οι celebrities για τις στιγμές που αισθάνονται πραγματική ευτυχία. 

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT