Μαύρο παντελόνι: 3 κομψοί συνδυασμοί

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό και στιλάτο βραδινό σύνολο με ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι; Ξεχάστε για λίγο φορέματα και φούστες και επιλέξτε το πιο chic υφασμάτινο παντελόνι που μπορείτε να συνδυάσετε με σακάκι και πουκάμισο, ένα bohemian κιμονό και crop top ή με ένα λαμπερό μπλουζάκι και το αγαπημένο σας statement κολιέ.

Ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή είναι το ίδιο θηλυκό και κομψό με ένα βραδινό φόρεμα, ενώ ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η άνεση. Μην το φοβηθείτε και κάντε τη διαφορά με ένα ξεχωριστό σύνολο.

3 διαφορετικά looks με ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι:

1. Μαύρο παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι

Σε ένα καθαρά ανδρόγυνο σύνολο προσθέστε τα σωστά κομμάτια που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ σας. Τα αξεσουάρ θα κάνουν τη διαφορά όπως και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

2. Μαύρο παντελόνι, crop top και κιμονό

Δημιουργήστε ένα μοντέρνο look με bohemian στοιχεία και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια σε μαύρο χρώμα που πάντα δείχνουν πιο chic.

3. Μαύρο παντελόνι, top και statement κόσμημα

Ένα φαινομενικά απλό outfit μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις αν επιλέξετε κομμάτια από φίνα υλικά ή λίγη λάμψη παραπάνω. Προσθέστε ένα μικρό κομψό τσαντάκι και κερδίστε το στοίχημα!

Δείτε τα looks εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT