Μακιγιάζ για το γραφείο σε 5 λεπτά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έχετε βαρεθεί να βάφεστε κάθε μέρα για το γραφείο, αλλά από την άλλη δεν θέλετε να βγείτε έξω τελείως άβαφτη, μερικά έξυπνα tips θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να βάφεστε σε 5 λεπτά, αλλά και να είστε πολύ περιποιημένη.

1.Μην βάζετε «βαριά» βάση. Αν προτιμήσετε ένα foundation με βαριά σύνθεση, τότε η επιδερμίδα σας δεν θα μπορεί να αναπνεύσει για όσο είσαι στο γραφείο-δηλαδή για αρκετές ώρες. Προτιμήστε, λοιπόν, μία ενυδατική με χρώμα ή μία bb-cc cream , η οποία θα χαρίσει ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα σας και θα καλύψει τυχόν στίγματα.

2.Μην ξεχάσετε τη μάσκαρα. Η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει από το μακιγιάζ σας, αφού τονίζει το βλέμμα σας και το κάνει να φαίνεται πιο φρέσκο και ξεκούραστο. Αν θέλετε κάτι πιο εκκεντρικό, πείτε ‘ναι’ στη χρωματιστή μάσκαρα!

3.Eyeliner! Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αν ξέρετε να βάζετε σωστά το eyeliner τότε εκείνο θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και θα φαίνεστε διακριτικά αλλά ωραία βαμμένη!

4. Κραγιόν. Είναι το προϊόν που μπορεί να απογειώσει το look σας. Αν θέλετε, συνδυάστε το κραγιόν σας με τα ρούχα σας π.χ. girly εμφάνιση –ροζ κραγιόν, total black – κόκκινο κραγιόν κ.α

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT