Fashion tips για να τονίσετε τα σωστά σημεία της σιλουέτας σας

Fashion tips για να τονίσετε τα σωστά σημεία της σιλουέτας σας

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες συνήθως γκρινιάζουμε για τα παραπανίσια κιλά που έχουμε στους γλουτούς, για τα ψωμάκια, την κυτταρίτιδα, τη φουσκωμένη κοιλίτσα, τις χοντρές γάμπες και τα υπόλοιπα κακά της μοίρας μας -έτσι δηλαδή τα νιώθουμε εμείς- και σπάνια νιώθουμε περήφανες για τη λεπτή μας μέση, τον μακρύ μας λαιμό, τις καμπύλες μας, τα λεπτά μας χέρια ή τα ψηλά μας πόδια.

Αν το καλοσκεφτούμε θα δούμε πως έχουμε έναν ανορθόδοξο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων κι έτσι φτάνουμε στο σημείο να θέλουμε πάντα να “καμουφλάρουμε” τα στραβά. Αλλά με τα πολύ ίσια; Με τα σωστά μας σημεία; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τονίζουμε αυτά και να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε εκείνα που μας προκαλούν άγχος και απελπισία;

Ναι, είναι καλύτερο να τονίσετε τη λεπτή σας μέση με τα κατάλληλα ρούχα και με έξυπνα tips και να περπατάτε στον δρόμο χωρίς άγχος, παρά να διαβάζετε κάθε τόσο συμβουλές για να καλύψετε την κοιλίτσα. Γενικά, ο νέος χρόνος είναι μια καλή ευκαιρία για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο διαφορετικά και τι καλύτερο, από το να τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία με τα σωστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

1. Φορέστε σακάκια σε στενή γραμμή που το μήκος τους φτάνει μέχρι το πάνω μέρος των γοφών.

Κολακεύετε δύο σημεία με ένα κομμάτι. Δηλαδή τονίζετε τη λεπτή σας μέση και παράλληλα, αποκαλύπτετε το σωστό σημείο των καμπύλων σας στους γοφούς. Συνδυάστε το σακάκι που θα διαλέξετε με ένα παντελόνι σε ίσια ή στενή γραμμή.

2. Οι μπλούζες με βολάν είναι το τέλειο μυστικό για να δείχνει λίγο μεγαλύτερο το στήθος σας.

Αν επιθυμείτε καμπύλες στο πάνω μέρος του σώματος, να ένας εύκολος τρόπος να το πετύχετε. Απλώς τονίζετε με τα σωστά κομμάτια.

3. Τονίστε τη λεπτή σας μέση.

Οι ζώνες, τα φουλάρια στη μέση και όλα τα μεσάτα κομμάτια θα γίνουν σίγουρα τα αγαπημένα σας. Φορέστε μία ζώνη με το αγαπημένο σας φόρεμα ή τυλίξτε στη μέση σας ένα φουλάρι για να δέσετε τη ζακέτα σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT