Γιατί η Victoria Beckham δεν χαμογελάει ποτέ;

Γιατί η Victoria Beckham δεν χαμογελάει ποτέ;

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Victoria Beckham δίνει σπάνια συνεντεύξεις, όμως έδωσε τις πιο ειλικρινείς απαντήσεις στις 73 ερωτήσεις της Vogue. Στο βίντεο που γυρίστηκε στο νέο της κατάστημα στην Dover Street του Λονδίνου, η σύζυγος του David Beckham περιέγραψε το ιδανικό ραντεβού για εκείνη, είπε γιατί δεν χαμογελάει ποτέ, έδωσε συμβουλές στον 13χρονο εαυτό της και μίλησε για τα ελαττώματά της.

«Χαμογελάω από μέσα μου. Αισθάνομαι ότι έχω μια ευθύνη απέναντι στον κόσμο της μόδας» είπε η Victoria στην ερώτηση γιατί δεν κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες της με χαμόγελο. Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή ως Posh Spice από τις μέρες της στο συγκρότημα Spice Girls είπε πως έμαθε από τα παιδιά της «να παίζω ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και να αγαπώ άνευ όρων». Το ιδανικό ραντεβού είναι για εκείνη μια βραδιά με τον άντρα της ενώ λέει πως ο David λατρεύει όλα  τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT