Stylish εμφανίσεις στο γραφείο με 8 διαχρονικά κομμάτια

Stylish εμφανίσεις στο γραφείο με 8 διαχρονικά κομμάτια

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γιορτές τελείωσαν, μαζί και η άδειά σας κι έτσι επιστρέφετε στο γραφείο και στις υποχρεώσεις σας. Όσες μέρες απουσιάζατε φορούσατε ό,τι σας βόλευε αρκεί να ήταν λίγο ζεστό και λίγο άνετο γιατί θέλατε να βάλετε λίγο στην άκρη τα αυστηρά κοστούμια, τις midi φούστες και τα ψηλοτάκουνα. Επιπλέον, σκεφτόσασταν πως στο γραφείο με ένα τόσο αυστηρό dress code ποτέ δεν έχετε την ευκαιρία να φορέσετε άλλα χρώματα εκτός από μαύρο, λευκό και γκρι.

Σίγουρα, αν πρέπει να ακολουθείτε βασικούς κανόνες για τα office looks σας, καμιά φορά νιώθετε πως περιορίζεστε. Μπορείτε όμως να ανακαλύψετε 8 διαχρονικά κομμάτια-κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να είστε στιλάτη και κομψή ακόμη και στο γραφείο.

1. Υφασμάτινα παντελόνια σε ίσια γραμμή

Αν έχετε βαρεθεί τα total black παντελόνια, διαλέξτε ένα με πολύ διακριτικές ρίγες ή ένα πολύ μικρό καρό.

2. Πουκάμισα

Μπορείτε να επιλέξετε λευκά, σε παστέλ αποχρώση ή ασπρόμαυρα ριγέ.

3. Ψηλόμεσες pencil φούστες

Είναι κομψές και απολύτως θηλυκές. Μη φοράτε καθημερινά τις μαύρες pencil φούστες σας. Προτιμήστε μία μπλε navy, μία χακί ή μία με διακριτικές ρίγες ή ένα ανάγλυφο σχέδιο.

4. Μεσάτα φορέματα σε ίσια γραμμή

Κρατήστε αυστηρή τη γραμμή αλλά διαλέξτε ένα πιο μοντέρνο ή χρωματιστό σχέδιο. Συνδυάζονται τέλεια με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου αλλά και με ψηλοτάκουνα ankle boots.

5. Ψηλοτάκουνες suede γόβες

Είναι εξίσου κομψές και θηλυκές με τις δερμάτινες, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα χρώματα που σίγουρα δεν θα χτυπάνε άσχημα στο μάτι, αφού το suede έχει πιο ματ αποτέλεσμα.

6. Κλασικό σακάκι

Ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες με το υφασμάτινο παντελόνι και την ψηλόμεση pencil φούστα. Επιπλέον, θυμηθείτε πως οι λεπτές ρίγες στα σακάκια είναι μία από τις hot τάσεις του χειμώνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT