Stylish συνδυασμοί με κομψά μαύρα μποτάκια

Stylish συνδυασμοί με κομψά μαύρα μποτάκια

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο κρύος κι αν είναι ο καιρός, όση βροχή κι αν πέφτει, τα μαύρα μποτάκια σας είναι το κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας που αποτελεί μία σταθερή αξία για κάθε σύνολό σας. Άλλωστε, μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες της μέρας και είναι η top επιλογή για τα περισσότερα στιλ.

Ένα ζευγάρι μποτάκια -ψηλοτάκουνα ή φλατ- φοριέται στο γραφείο αλλά και στις βόλτες σας, ενώ είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό αν πρέπει να σκεφτούμε ένα ζευγάρι που συνδυάζει άνεση και στιλ. Επιπλέον, μπορείτε να τα φορέσετε με παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, φούστες αλλά και φορέματα.

5 διαφορετικοί συνδυασμοί για να φορέσετε τα μαύρα μποτάκια σας αυτή την εποχή και να πετύχετε top εμφανίσεις.

1. Φλατ μποτάκια+μαύρο skinny παντελόνι

Μία casual εμφάνιση που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις. Συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο και ένα μαύρο σακάκι. Μία handbag μεσαίου μεγέθους και ένα καπέλο θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το look σας.

2. Ψηλοτάκουνα μποτάκια+midi φούστα

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα look θηλυκό, κομψό και σοφιστικέ. Μία midi φούστα, pencil ή κλος θα σας δώσει τη λύση. Συνδυάστε τη με ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα μάλλινο πουλόβερ.

3. Φλατ μποτάκια+μάλλινο φαρδύ φόρεμα

Προτιμήστε ψηλές κάλτσες πάνω από το γόνατο αντί για το κλασικό οπάκ καλσόν σας, διαλέξτε ένα oversized κασκόλ και μία backpack και το girly σύνολό σας είναι έτοιμο.

4. Ψηλοτάκουνα μποτάκια+boyfriend τζιν

Ο μοντέρνος συνδυασμός που θα κάνει τη διαφορά. Μην ξεχάσετε να γυρίσετε το παντελόνι σας στο κάτω μέρος και να ολοκληρώσετε το look με ένα πουκάμισο σε παστέλ απόχρωση ένα μεγάλο κολιέ.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT