Οι καλύτερες στιγμές των Golden Globes 2015

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Boyhood ήταν ο μεγάλος νικητής της 72ης απονομής των Βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες παρουσία των διάσημων εκπροσώπων της 7ης τέχνης. Η ταινία του Richard Linklater τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας, ο σκηνοθέτης της με το βραβείο σκηνοθεσίας και η πρωταγωνίστρια Patricia Arquette απέσπασε το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου.

Η ταινία «The Grand Budapest Hotel» τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης κωμικής ταινίας, ενώ ο βρετανός Eddie Redmayne κέρδισε το βραβείο Α’ αντρικού ρόλου σε δράμα για τον ρόλο του ως Stephen Hawking στην ταινία «The Theory of Everything». Η Julianne Moore τιμήθηκε με το βραβείο της Α’ γυναικείας ερμηνείας για δράμα στην ταινία “Still Alice”, το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου σε κωμωδία απέσπασε ο Michael Keaton για την ταινία «Birdman» και η Amy Adams κέρδισε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου σε κωμωδία για την ταινία “Big Eyes”. Η τηλεοπτική σειρά “The Affair” βραβεύτηκε ως η καλύτερη δραματική σειρά, ενώ στη κατηγορία κωμωδία βραβεύτηκε η σειρά «Transparent». Το βραβείο Cecil B. DeMille για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο απέσπασε ο George Clooney. Δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT