5 αλλαγές που θα μεταμορφώσουν το look σας

5 αλλαγές που θα μεταμορφώσουν το look σας

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2015 είναι εδώ και μία αλλαγή σε περιμένει στην γωνία-άλλωστε το λένε και τα ζώδια! Την επόμενη φορά,λοιπόν, που θα συναντηθείς με τις φίλες σου, μοιράσου μαζί τους τις σκέψεις σου και κανονίστε μαζί μία μέρα αφιερωμένη στην ομορφιά-την γνωστή και ως beauty day!!

Πιο συγκεκριμένα, αν θέλεις να κάνεις κάτι για να νιώσεις πιο όμορφα,δοκίμασε τις παρακάτω αλλαγές, οι οποίες είναι τόσο εύκολες που μπορεί να μην σου έχουν έρθει καν στο νου!

1.       Αλλάξτε χωρίστρα στα μαλλιά σας! Μια τόσο μικρή και εύκολη αλλαγή μπορεί να γίνει αρκετά αντιληπτή από τους γύρω σας! Δοκιμάστε να αλλάξετε χωρίστρα  και να τονίσετε έτσι κάποιο σημείο του προσώπου σας που να μην έχετε ξανατονίσει στο παρελθόν!

2.       Πειραματιστείτε με τα χρώματα. Δεν εννοούμε μόνο με το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά και με το μακιγιάζ, καθώς και το μανικιούρ. Προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από το μαύρο και το κόκκινο και τολμήστε να δοκιμάσετε και άλλα χρώματα όπως ροζ, μοβ και πράσινο. Τα συγκεκριμένα χρώματα είναι της μόδας, για αυτό δοκιμάστε τα και πού ξέρετε; Μπορεί να σας ταιριάζουν περισσότερο από όσο περίμενατε!

3.       Δώστε σχήμα στα φρύδια σας. Μάθαμε τόσα το 2014 για τα φρύδια, που σίγουρα είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ποιο σχήμα ταιριάζει στο πρόσωπό μας. Βγάλτε ή βάψτε τα φρύδια σας όπου χρειάζεται και μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε την αισθητικό σας, αν δεν είστε σίγουρη για την συγκεκριμένη αλλαγή!

4.       Δοκιμάστε νέες τάσεις! Contouring, ombre lips, cat-eye και smokey eye με metallic αποχρώσεις είναι μερικές από τις τάσεις της σεζόν. Αν συνηθίζετε να κάνετε συνέχεια το ίδιο μακιγιάζ, τότε δοκιμάστε ένα από τα παραπάνω πριν την βραδινή σας εμφάνιση και σίγουρα θα τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT