Η Olivia Palermo στη νέα καμπάνια La Mer

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εταιρεία καλλυντικών La Mer για να γιορτάσει και να τονίσει την δύναμη των ματιών, λανσάρει το Illuminating Moments, μια παγκόσμια καμπάνια σε συνεργασία με λαμπερά ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Η καμπάνια λανσάρεται σε συνδυασμό με την πιο νέα καινοτομία της La Mer, το Illuminating Eye Gel, μια αναζωογονητική θεραπεία που φωτίζει άμεσα τα μάτια για την απόλυτη δύναμη της έλξης.

Το Illuminating Moments, μια αποκλειστική σειρά από film στο site LaMer.com, θα παρουσιάζει τρεις μικρού μήκους ταινίες από τις στιγμές όμορφων και επιτυχημένων ζευγαριών από τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και την Σεούλ και το καθένα αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αγάπη.

Η Olivia Palermo και ο σύζυγός της Johannes Huebl, το υψηλής αισθητικής ζεύγος από τη Νέα Υόρκη, θα είναι στο επίκεντρο της πρώτης ιστορίας. Το ζευγάρι μοιράζεται μια στιγμή της πολυάσχολης ζωής του. Με το να κοιτάζει ο ένας πραγματικά στα μάτια του άλλου, είναι σε θέση να ανοιχτούν περισσότερο και να αγκαλιαστούν.  Τα δύο άλλα νέα ζευγάρια θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον και οι ιστορίες τους θα κάνουν πρεμιέρα στο LaMer.com τον Φεβρουάριο του 2015.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT