Stylish office looks με ένα τζιν

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από τις τυχερές που στο γραφείο σας δεν υπάρχει αυστηρό dress code, τότε σίγουρα μπορείτε να φοράτε και τα αγαπημένα σας τζιν παντελόνια. Βέβαια, για να πετύχετε καλόγουστα και περιποιημένα σύνολα για τον χώρο εργασίας σας, θα πρέπει να συνδυάσετε το βασικό σας κομμάτι με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και όχι τόσο casual. Άλλωστε, καλό θα είναι να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στα looks σας και να μη μοιάζουν ακριβώς με εκείνα που επιλέγετε για τις βόλτες με τις φίλες σας.

Ανακαλύψτε τα κατάλληλα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά στα office looks σας και θα σας επιτρέπουν να φοράτε τα τζιν παντελόνια σας και στο γραφείο.

1. Χρωματιστές ψηλοτάκουνες γόβες

Είναι το αξεσουάρ που θα αναδείξει το σύνολό σας και θα δημιουργήσει ένα πιο chic και περιποιημένο αποτέλεσμα. Προτιμήστε ένα ζευγάρι σε σκούρο χρώμα ή ένα με ιδιαίτερο print.

2. Μεταξωτά πουκάμισα

Κρατήστε τα βαμβακερά πουκάμισα για τις πιο casual εμφανίσεις σας και προτιμήστε να φορέσεις μεταξωτά. Το ύφασμά τους θα δώσει αμέσως στο look σας μία αίσθηση πολυτέλειας και ο συνδυασμός του με τζιν θα είναι πετυχημένος.

3. Μπαλαρίνες

Ένα ζευγάρι κομψές μπαλαρίνες συνδυάζεται πολύ εύκολα με το αγαπημένο σας τζιν και ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο με σακάκι. Προτιμήστε δερμάτινες ή suede, που πάντα δείχνουν chic.

4. Σακάκια

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ιδανικό για κάθε office look σας, οπότε μπορεί να αναδείξει και εκείνα που περιέχουν ένα τζιν παντελόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύνολό σας με ένα printed t-shirt ή με ένα πουκάμισο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT