Fashion Tips: Πώς θα φορέσετε σωστά το πουά

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα πιο αγαπημένα διαχρονικά μοτίβα των γυναικών είναι το πουά. Ούτε καρό, ούτε floral, ούτε ψαροκόκαλο. Το πουά είναι όσο girly και θηλυκό πρέπει, φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου και το καλύτερο είναι πως η ποικιλία του είναι μεγάλη.

Είτε επιλέγετε χρώμα, είτε ασπρόμαυρα κομμάτια για το καθημερινό σας ντύσιμο, τα πουά μοτίβα θα σας χαρίσουν μερικές παιχνιδιάρικες πινελιές που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σύνολό σας. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε περισσότερα από ένα πουά μοτίβα στο ίδιο outfit και γιατί όχι, να χρησιμοποιήσετε το pattern τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ.

Διαλέξτε κλασικά ασπρόμαυρα πουά αν προτιμάτε τα πιο “αυστηρά” σύνολα, ενώ αν σας αρέσουν οι έντονες αντιθέσεις προτιμήστε πιο φωτεινά χρώματα. Θα βρείτε το αγαπημένο σας μοτίβο σε φούστες, φορέματα, παντελόνια, σακάκια και μπουφάν, αλλά και σε παπούτσια, τσάντες και κασκόλ.

Δείτε εδώ τα πιο μοντέρνα looks με πουά κομμάτια και δημιουργήστε κι εσείς τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις για κάθε ώρα της μέρας.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT