Οι νέες τάσεις στα μαλλιά, το μανικιούρ και το μακιγιάζ

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά, το μανικιούρ και το μακιγιάζ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τάσεις στη μόδα, στην ομορφιά και στην περιποίηση είναι πολλές. Αν δεν ξέρετε ποιες να δοκιμάσετε και από πού να ξεκινήσετε για να είστε πάντα στιλάτη και στη μόδα, δείτε τις 3 που είναι εύκολες στην εφαρμογή τους και μπορείτε να τις υιοθετήσετε σήμερα κιόλας! Για να μη βρεθείτε να «πελαγώνετε» σε έναν ωκεανό προτάσεων που θα σας κουράσουν, θα σας αδειάσουν το πορτοφόλι και ίσως και να σας απογοητεύσουν:

Πλεξούδα: Το χτένισμα που κάνει κάθε 40αρα να μοιάζει με 30αρα είναι trend αυτή τη σεζόν και ας μην είναι καλοκαίρι. Κάντε μία γαλλική πλεξούδα στην απογευματινή σας βόλτα ή στη δουλειά, αν δεν προλαβαίνετε να χτενιστείτε.

Αν σας αρέσουν  τα μικρά, διάσπαρτα κοτσιδάκια στα μαλλιά, τότε σταματήστε να τα κάνετε μόνο στο σπίτι σας και τολμήστε το συγκεκριμένο χτένισμα από σήμερα και όταν βγαίνετε έξω!

Manicure: Το top σχέδιο αυτή τη στιγμή είναι οι γραμμές.

Οριζόντιες, κάθετες, πολύχρωμες ή μονόχρωμες, οι γραμμές στα νύχια έγιναν το αγαπημένο σχέδιο των οίκων του εξωτερικού. Άλλωστε, μην ξεχνάτε τη Maria Menounos στα Golden Globes, την Rihanna, αλλά και τη Μαίρη Συνατσάκη οι οποίες έχουν αγαπήσει τις nail-lines!

Make up: Μήπως τελικά να μην βαφτείς καθόλου;

Όχι, δεν είναι τάση το «no more make up», αλλά είναι απόλυτο trend το natural look.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT