Το μυστικό για ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα

Το μυστικό για ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν βάφουμε καθημερινά το πρόσωπό μας καλό είναι να το ξεκουράζουμε. Επειδή ο μοναδικός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι να μη  βαφόμαστε κι επειδή είναι δύσκολο να αφήσουμε το μακιγιάζ στο νεσεσέρ μας, καλό είναι να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους.

Το foundation μπορεί να κάνει τέλεια κάλυψη και να διαρκεί περισσότερο από μια BB cream, αλλά δυστυχώς κλείνει τους πόρους και δεν αφήνει το πρόσωπό σας να αναπνεύσει! Μία BB cream είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας προκειμένου να ξεκουραστεί από το συχνό μακιγιάζ.

Εμπλουτισμένες με μεταλλικά στοιχεία κι ελαφριά σύνθεση, οι BB creams που θα βρείτε στην αγορά, καλύπτουν ατέλειες και σημάδια, φωτίζουν την επιδερμίδα σας αναδεικνύοντας τον φυσικό σας τόνο και χαρίζουν ελαφριά ενυδάτωση.

Οι BB creams είναι ουσιαστικά ενυδατικές κρέμες αλλά με χρώμα. Αν θέλετε να κάνετε τη  BB cream σας να κρατήσει περισσότερο από ό,τι συνήθως, τότε εφαρμόστε και λίγη πούδρα.

Αποφύγετε τις BB creams που η υφή τους κολλάει στο πρόσωπό σας, καθώς μπορεί να σας προκαλέσουν πρόβλημα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT