Fashion Tips: Πως θα φορέσετε τα t-shirts τον χειμώνα

Fashion Tips: Πως θα φορέσετε τα t-shirts τον χειμώνα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν έρχεται ο χειμώνας ανεβάζετε τα κοντομάνικα φορέματα, τα τζιν σορτς και τις mini ολόσωμες φόρμες στα πάνω ράφια της ντουλάπας για να κατεβάσετε τα πουλόβερ, τα μάλλινα παντελόνια και τα oversized κασκόλ. Το καλοκαίρι ακολουθείτε την ακριβώς αντίθετη διαδικασία και ανεβάζετε πάνω τα ‘βαριά’ για να κάνετε χώρο για τα αέρινα φορέματα και τις maxi υφασμάτινες φούστες που φοράτε με τα αγαπημένα σας crop tops.

Οι εποχές αλλάζουν, τα ράφια της ντουλάπας σας ανανεώνονται αλλά υπάρχουν και κάποια κομμάτια που έχουν πάντα μια θέση στα συρτάρια και στις κρεμάστρες σας. Αυτά φυσικά, είναι τα αγαπημένα σας t-shirts, που μπορεί μέχρι τώρα πιστεύατε πως μπορείτε να τα φορέσετε μόνο άνοιξη και καλοκαίρι αλλά στην πραγματικότητα μπορείτε να τα συνδυάσετε και τον χειμώνα στα πρωινά αλλά και τα βραδινά looks σας.

1. T-shirt+boyfriend τζιν+σακάκι

Συνδυάστε το αγαπημένο σας printed t-shirt με ένα boyfriend τζιν παντελόνι, ένα σακάκι σε ίσια ή oversized γραμμή και ολοκληρώστε το look με ψηλά ankle boots και ένα φαρδύ κασκόλ.

2. T-shirt+πουκάμισο+ζακέτα

Το look ‘κρεμμύδι’ είναι ό,τι χρειάζεστε για τον χειμώνα. Τα layered σύνολα δίνουν λύση στις καθημερινές σας εμφανίσεις και σας βγάζουν ασπροπρόσωπη. Ολοκληρώστε το look σας με ένα καμηλό παλτό και ένα skinny παντελόνι.

3. T-shirt+πουκάμισο+δερμάτινο jacket+φούστα

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον πιο μοντέρνο συνδυασμό για πρωί και για βράδυ. Διαλέξτε μία φούστα σε ίσια γραμμή, ένα t-shirt με έξυπνη λεζάντα και συμπληρώστε το σύνολό σας με ένα ζευγάρι ankle boots και ένα τσαντάκι ώμου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT