Τα πιο stylish αξεσουάρ της σεζόν

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες μέρες ανοίγετε το παντζούρι, βλέπετε ήλιο, ντύνεστε λίγο πιο ελαφρά. Άλλες πάλι, βλέπετε συννεφιά, ντύνεστε σαν κρεμμύδι, παίρνετε ομπρέλα και περιμένετε κρύο, βροχές και αστραπές.

Κάθε φορά όμως, καλό είναι να έχετε μαζί σας και τα αγαπημένα αξεσουάρ του χειμώνα. Κασκόλ, γούνινα γάντια, καπέλα, αυτάκια, πασμίνες και μεγάλα φουλάρια είναι όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε στιλ ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του Ιανουαρίου.

Ένα oversized κασκόλ ή ένα μεγάλο χρωματιστό πλατύγυρο καπέλο μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο ουδέτερο σύνολό σας και από τη μια στιγμή στην άλλη να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Αν πάλι, προτιμάτε τις πιο girly εμφανίσεις μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε στα looks σας ένα ζευγάρι αυτάκια που σας προστατεύει από το κρύο αλλά δίνει και μια μοντέρνα πινελιά στο σύνολό σας. Μπορείτε επίσης, να φορέσετε ένα oversized printed φουλάρι που θα δέσετε γύρω από τον λαιμό ή θα ρίξετε πάνω στους ώμους και θα το δέσετε με μία ζώνη στη μέση.

Διαλέξτε τα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν, προσθέστε τα στις εμφανίσεις σας και δημιουργήστε τα πιο στιλάτα looks για κάθε ώρα της μέρας.

Δείτε τα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT