5 tips για να βάψετε σωστά τα φρύδια σας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περιποίηση των φρυδιών ξεκινά με την αποτρίχωση και τελειοποιείται με το μολύβι των φρυδιών. Έτσι μπορούμε να καλύψουμε τα κενά, να δημιουργήσουμε τέλειο σχήμα και να έχουμε πάντα τέλεια φρύδια. Πώς, όμως, θα τα βάψουμε σωστά ώστε να μην το παρακάνουμε και εκτεθούμε;

5 tips για να βάψετε σωστά τα φρύδια σας:

1.       Το βουρτσάκι από τα φρύδια είναι το πρώτο και αγαπημένο εργαλείο. Χτενίζετε τις τριχούλες δίνοντας τους ένα ανοδικό σχήμα.

2.       Καθαρίζετε αν χρειάζεται ‘το κενό’. Εκεί δηλαδή που το φρύδι κάνει μία φυσική γωνία προς το τέλος, εξαφανίζετε με το τσιμπιδάκι τις τρίχες που είναι περιττές.

3.       Δεν γίνεται βάψιμο χωρίς λεπτό μολύβι για φρύδια. Όχι σκιά, ούτε μάσκαρα… μόνο λεπτό μολυβάκι. Ο λόγος που επιμένουμε είναι απλώς: Παίρνετε το λεπτό μολύβι στο ίδιο χρώμα με τα φρύδια σας και εκεί όπου αρχίζουν οι μικρές τρίχες, τραβάτε μία κάθετη γραμμή και τη χρωματίζετε προς τα μέσα. Προσοχή: Η γραμμή δεν θα τελειώνει πιο πάνω από τις τρίχες.  Δεν βάφετε κάτι παραπάνω, απλώς θα δώσετε χρώμα και σχήμα πάνω στο φυσικό σας φρύδι!

4.       Επιλέξτε ανάμεσα σε μάσκαρα και σκιά. Εμείς προτιμούμε σκιά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τονίσετε το μέσα μέρος του φρυδιού σας. Αν έχετε μικρό φρύδι, τότε μεγαλώστε λίγο τη φυσική σας γραμμή (με σκιά) χωρίς όμως να το παρακάνετε!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT