5 μυστικά για να είστε λαμπερή στη συνέντευξη για δουλειά

5 μυστικά για να είστε λαμπερή στη συνέντευξη για δουλειά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε αύριο συνέντευξη για δουλειά; Αν έχετε βρει τι θα φορέσετε για να κάνετε καλή εντύπωση, σειρά έχει το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Τα παρακάτω 5 tips θα σας βοηθήσουν να είστε κομψή και εντυπωσιακή στο επαγγελματικό ραντεβού σας:

1. Το χαμόγελό σας είναι το 'Α και το Ω',  για αυτό μην παραμελήσετε το πλύσιμο των δοντιών! Είναι πολύ σημαντικό να χαμογελάτε και να έχετε καθαρή αναπνοή!

2. Ξεκούραστη επιδερμίδα. Τι σημαίνει αυτό; To πρόσωπό σας πρέπει να είναι λαμπερό και να μην φαίνονται οι μαύροι κύκλοι-αν έχετε- ή  τα σπυράκια. Μην προτιμήσετε matte foundation, αλλά προτιμήστε  προϊόντα για λάμψη.

3. Μην τονίσετε τα μάτια σας. Τα καλλυντικά-σύμμαχοι σας είναι η μάσκαρα, μία σκιά λίγο πιο ανοιχτή από το χρώμα του δέρματός σας και το λευκό μολύβι. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μία λεπτή γραμμή eyeliner που θα τονίσει την εξωτερική γωνία των ματιών σας. Extra tip: Αν δεν μπορείτε να κάνετε καλά τη γραμμή του eyeliner, μην το διακινδυνέψετε!

4.  Βάλτε κραγιόν αντί για lip gloss. Προτιμήστε αποχρώσεις του nude για να μην είστε υπερβολικά βαμμένη.

Δείτε εδώ περισσότερα

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT