Φούξια κραγιόν: Beauty tips για να το φορέσετε σωστά

Φούξια κραγιόν: Beauty tips για να το φορέσετε σωστά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είναι χειμώνας ακόμη αλλά αυτές τις μέρες αγαπάμε όλο και περισσότερο το φούξια κραγιόν. Λίγο το ότι βαρεθήκαμε το κόκκινο κραγιόν, λίγο το ότι μας επηρέασαν οι διάσημες σταρ που το προτιμούν στις δημόσιες εμφανίσεις τους και το ροζ κραγιόν έγινε ξαφνικά το αγαπημένο μας καλλυντικό! Πως, όμως, θα το συνδυάσουμε σωστά;

Το φούξια είναι από μόνο του ένα αρκετά έντονο χρώμα, οπότε δεν θα χρειαστείτε πολλά καλλυντικά για να το συνδυάσετε! Το σημαντικό είναι να προτιμήσετε ρουζ σε ροζ  απόχρωση και όχι bronze, αφού το bronze θα κάνει μεν μία ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση αλλά το μακιγιάζ σας θα είναι καθαρά καλοκαιρινό.

Δεν χρειάζεται να βάψετε έντονα τα μάτια σας. Μπορείτε να συνδυάσετε το φούξια κραγιόν με μια ελαφριά μοβ σκιά στα μάτια, αλλά μην το παρακάνετε. Η μάσκαρα δεν μπορεί να λείπει σε καμία περίπτωση, ενώ το eyeliner είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που δεν έχετε πάρα πολύ χρόνο.

Μην ξεχάσετε το μολύβι χειλιών: Το φούξια κραγιόν φεύγει πιο γρήγορα από το κόκκινο και ειδικά αν δεν είναι matte. 

Δείτε εδώ περισσότερα

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT