Κομψές γόβες που θα αναδείξουν το look σας

Κομψές γόβες που θα αναδείξουν το look σας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγοράζουμε αθλητικά, μοκασίνια, φλατ μπαλαρίνες, μποτάκια με κορδόνια ή μπότες, αλλά κανένα ζευγάρι δεν συγκρίνεται με τις ψηλοτάκουνες γόβες που μας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τονίζουν κάθε θηλυκή μας εμφάνιση.

Όσες μαύρες, nude, printed ή παστέλ γόβες κι αν έχουμε στο ράφι με τα παπούτσια, πάντα έχουμε όρεξη να προσθέσουμε ένα ζευγάρι παραπάνω στη συλλογή μας. Το σημαντικότερο είναι να επιλέξουμε κομμάτια που συνδυάζουν άνεση, στιλ και ταιριάζουν στα περισσότερα looks μας.

Στο γραφείο φορέστε ασπρόμαυρες γόβες και συνδυάστε τις με μία ψηλόμεση pencil φούστα ή με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή, ενώ για τις casual εμφανίσεις σας προτιμήστε ένα printed ή χρωματιστό ζευγάρι που θα φορέσετε με boyfriend τζιν και το αγαπημένο σας σακάκι.

Διαλέξτε μεσαίο τακούνι, αν θέλετε να περπατάτε με άνεση ή ψηλό αν δεν φοβάστε κούραση και ορθοστασία και θέλετε να είστε sexy κάθε στιγμή της μέρας, ενώ μία καλή ιδέα είναι και τα ζευγάρια με λουράκια που δένουν στον αστράγαλο.

18 ζευγάρια γόβες που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη ντουλάπα της:

Κομψές γόβες που θα αναδείξουν το look σας-1

Dei Mille 249 Ευρώ

Κομψές γόβες που θα αναδείξουν το look σας-2

Steve Madden 119 Ευρώ

*Οι τιμές του κάθε προϊόντος διαφοροποιούνται ανάλογα με τις εκπτώσεις του κάθε καταστήματος.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT