Κομψά τζιν για κάθε σωματότυπο και στιλ

Κομψά τζιν για κάθε σωματότυπο και στιλ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγετε τη ντουλάπα και το μάτι σας πέφτει κατευθείαν στο αγαπημένο σας τζιν. Μπορεί να το έχετε τόσα χρόνια, αλλά πάντα ξέρετε πως θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη είτε το φορέσετε στο γραφείο, είτε στη βραδινή βόλτα σας. Είναι άλλωστε ένα κομμάτι passepartout, που συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κάθε γυναικείας ντουλάπας.

Η αλήθεια είναι πως λατρεύουμε τα τζιν παντελόνια γιατί βρίσκουμε πάντα εκείνα που τονίζουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας και ταιριάζουν στο στιλ μας. Αν έχετε λεπτά πόδια και μερικά παραπανίσια κιλά στο σημείο της κοιλιάς, μπορείτε να διαλέξετε ένα σκουρόχρωμο skinny τζιν και να το συνδυάσετε με ένα oversized μάλλινο πουλόβερ. Έτσι και τις ατέλειες θα καλύψετε και θα ρίξετε τα βλέμματα στο σωστό σημείο.

Αν πάλι, έχετε βάλει μερικά κιλά στην περιοχή της περιφέρειας, προτιμήστε ένα boyfriend denim που θα τα καλύψει και συνδυάστετο με ένα crop top για να τονίσετε τη λεπτή σαςμέση και μία μάλλινη ζακέτα ή ένα σακάκι.

Αν σας αρέσουν τα πιο κλασικά looks διαλέξτε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, ενώ για μοντέρνες εμφανίσεις προτιμήστε ένα πιο φαρδύ με σκισίματα ή prints. Συνδυάστε το denim που ταιριάζει στο στιλ σας με sneakers, χρωματιστές γόβες, φλατ μποτάκια ή μπαλαρίνες και πετύχετε τα πιο καλόγουστα casual outfits για κάθε ώρα της μέρας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT