Τα πιο stylish φούξια κομμάτια της σεζόν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αναδείξετε ακόμη και τα πιο σκουρόχρωμα σύνολα σας τον χειμώνα είναι μία χρωματιστή πινελιά. Μπορεί και περισσότερες από μία, δεν έχει μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι να χρησιμοποιήσετε το σωστό χρώμα, που θα διώξει τη μουντάδα μιας γκρίζας μέρας και θα σας φτιάξει αυτόματα τη διάθεση.

Το φούξια είναι το καλύτερο χρώμα για να το πετύχετε αυτό και οι celebrities φαίνεται πως του έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία τον τελευταίο καιρό. Η Φαίη Σκορδά, η Μαίρη Συνατσάκη και η Gwyneth Paltrow προτίμησαν φούξια γόβες για τα looks τους, η Μαρία Ηλιάκη διάλεξε ένα παλτό στην ίδια απόχρωση, ενώ η Δέσποινα Βανδή το τόλμησε στο μακιγιάζ της. Καθεμιά χρησιμοποίησε το statement κομμάτι της με τον καλύτερο τρόπο και έτσι η φωτεινή και ζεστή απόχρωση του φούξια έκανε τη διαφορά.

Διαλέξτε ένα παλτό, ένα φόρεμα, ένα καπέλο ή ένα ζευγάρι γόβες και συνδυάστε το με πιο ουδέτερα κομμάτια για να ισορροπήσετε με επιτυχία το κάθε σύνολο σας. Μη φοβηθείτε τους πιο φλούο τόνους, ενώ μία καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε και κομμάτια με φούξια μοτίβα.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT