Fashion tips για να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα το πρωί

Fashion tips για να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα το πρωί

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν δεν είστε πρωινός τύπος ούτε έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να ετοιμάζεστε κάθε πρωί καλό είναι να ακολουθείτε το γνωστό “Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο”. 

1. Διαλέξτε από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα που θα φορέσετε στο γραφείο

Ανοίξτε τη ντουλάπα, διαλέξτε κάποια βασικά κομμάτια, δοκιμάστε μερικούς συνδυασμούς και προσπαθήστε να καταλήξετε σε εκείνον που ταιριάζει με τη διάθεσή σας. Έτσι, έχετε ήδη κερδίσει δέκα τουλάχιστον λεπτά από την πρωινή προετοιμασία.

2. Τοποθετήστε τα παπούτσια σας σε μια ανοιχτή παπουτσοθήκη κοντά στην εξώπορτα

Καλό είναι να αποθηκεύετε τα ζευγάρια παπουτσιών σε ένα εμφανές σημείο, για να είναι εύκολο να επιλέξετε το κατάλληλο για κάθε look σας. Ακόμη και όταν βιάζεστε, δεν θα χάσετε χρόνο παραπάνω για να ψάχνετε τις μπαλαρίνες σας ή τις μπότες σας μέσα στο υπνοδωμάτιο ή το χολ.

3. Κρεμάστε τις τσάντες σας σε έναν καλόγερο ή κρεμάστρα κοντά στην εξώπορτα

Θα τις βρίσκετε εύκολα, όπως και τα παπούτσια σας. Διαλέξτε από το βράδυ εκείνη που ταιριάζει με τα ρούχα σας και βάλτε μέσα όλα τα απαραίτητα.

4. Τοποθετήστε όλα τα βασικά προϊόντα για το μακιγιάζ σας μέσα σε ένα ανοιχτό καλάθι που θα έχετε στο μπάνιο

Βάλτε μέσα στο καλάθι foundation, μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν, ώστε να ετοιμάζεστε μέσα σε 5 λεπτά. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί και ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT