Οι πιο στιλάτες backpacks της σεζόν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε μια δύσκολη, γεμάτη μέρα και το μόνο που ονειρεύεστε είναι να φτάσετε σπίτι και να ξεκουραστείτε στον καναπέ. Εσείς κάνετε όνειρα, αλλά κάποιος γελάει εις βάρος σας και αποφασίζει να προσθέσει μία ακόμη δυσκολία στο βράδυ σας. Το χερούλι της τσάντας σαςσπάει, πέφτει στο πεζοδρόμιο κι εσείς βρίσκεστε γονατισμένη να μαζεύετε τετράδια, κραγιόν, μολύβια ματιών, lip balms, υγρά μαντηλάκια και θήκες γυαλιών ηλίου από τις γκρίζες πλάκες.

Φυσικά, το πρώτο που σας περνάει από το μυαλό είναι πως τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν είχατε πάρει μαζί σς μια backpack. Μήπως τελικά να αντικαταστήσετε όλες σας τις τσάντες με σακίδια πλάτης; Είναι άνετες, δεν κουράζουν τον ώμο από το βάρος και επιπλέον, είναι μοντέρνες και πρακτικές.

Κακά τα ψέματα, οι backpacks μπορεί κάποτε να μας θύμιζαν τα σακίδια που είχαμε στο σχολείο, αλλά τώρα πια ταιριάζουν σε κάθε εμφάνισή σας και μπορείτε να τις κρατάτε άφοβα. Τα μοντέρνα κομμάτια είναι ιδανικά για κάθε look, ενώ αν προτιμάτε ένα πιο κλασικό ντύσιμο μπορείτε να επιλέξετε ένα σακίδιο σε μαύρο, μπεζ ή ταμπά.

Διαλέξτε χρώμα ή ιδιαίτερα μοτίβα και φορέστε τη backpack σας όλες τις ώρες της μέρας. Μπορείτε να την κρατήσετε στο γραφείο, αλλά και στη βόλτα σας, για να είστε στιλάτη, άνετη και περιποιημένη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT