Κάποτε με είπαν χοντρή (και όλα πήγαν καλά)

Κάποτε με είπαν χοντρή (και όλα πήγαν καλά)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν εννοούσα ότι είσαι χοντρή. Απλά δεν είσαι αδύνατη. Έλα, αφού το παραδέχεσαι κι εσύ»

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι αδύνατη, αλλά όταν με συγκρίνεις με μια κοπέλα που θεωρώ ‘στρουμπουλή’ κι εσύ λες ότι είμαι πιο παχιά, ουσιαστικά με λες χοντρή» ήθελα να του απαντήσω. Η συζήτηση μιας γυναίκας με έναν άντρα για τα κιλά της μόνο σε καυγά μπορεί να καταλήξει, ενώ ακόμα κι αν αποφευχθεί, εκείνη μετά σίγουρα θα κοιταχτεί στον καθρέφτη δακρυσμένη κι απογοητευμένη για την εμφάνισή της. Ακόμα κι αν είναι 55 κιλά.

Παραδέχομαι ότι δεν είμαι αδύνατη, αλλά αν υπονοήσει κάποιος ότι είμαι χοντρή θα επαναστατήσω λες και μου έθιξαν το σπίτι. Γιατί το σώμα μου είναι κάτι πιο ιερό από το σπίτι μου εδώ που τα λέμε. Από την άλλη, αν είχα διάθεση να περιποιηθώ το σώμα μου όσο και το σπίτι μου (είναι πιο καθαρό κι από το σαλόνι της superwoman Angelina Jolie μετά από παιδικό πάρτυ) μάλλον δεν θα είχα καταλήξει με 10 παραπανίσια κιλά. Γιατί το καθάρισμα και η διακόσμηση είναι πιο εύκολα από την δίαιτα και τη γυμναστική;

Η ουσία είναι μία: Δεν είναι ωραίο να σου λένε στα μούτρα ότι είσαι χοντρή αλλά …

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT