Intimissimi: Δαντέλα και διαφάνειες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Intimissimi: Δαντέλα και διαφάνειες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H συλλογή Intimissimi υιοθετεί μία παιχνιδιάρικη προσέγγιση απέναντι στα κλασικά αποπλανητικά εσώρουχα. Μαλακές υφές με clean-cut γεωμετρικές γραμμές όπως σουτιέν τριγωνάκια με ενθέματα από δαντέλα και voile (αραχνοειδές ύφασμα), μυτεροί ώμοι και πλέξεις από δαντέλα, ψηλόμεσα σλιπ με λεπτομέρειες από στρας. Το Τριγωνικό στυλ επικρατεί και στα babydoll, όπου το σατέν συνυπάρχει με το γοητευτικό see-through εφέ.

Intimissimi: Δαντέλα και διαφάνειες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου-1

Η δαντέλα πρωταγωνιστεί στα αμάνικα floral κορμάκια που αγκαλιάζουν τη φιγούρα και τα οποία όταν δεν «κρύβονται» ως μυστηριώδεις λεπτομέρειες μέσα από τα ρούχα, διεκδικούν τα βλέμματα ως outerwear clothing – ενώ το στιλιστικό στοιχείο που υπογραμμίζει την φορέσιμη προσωπικότητά τους δεν είναι άλλο από τη chic ζώνη με τα στρας. Επίσης, λεπτές αντιθέσεις επικρατούν χάρη στις total white lace λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα ενισχυμένα σουτιέν και τα χαμηλόμεσα σλιπ.

Intimissimi: Δαντέλα και διαφάνειες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου-2

Όλα τα lingerie κομμάτια της Valentine capsule collection εκφράζουν ένα ονειρικό, retro look στολισμένο με στρας και δαντελένιες πλέξειs που αποπνέουν μια σίγουρη, θηλυκή γοητεία.

Intimissimi: Δαντέλα και διαφάνειες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου-3
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT