Σκούρο κραγιόν: Tips για το πρωινό μακιγιάζ

Σκούρο κραγιόν: Tips για το πρωινό μακιγιάζ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κόκκινο κραγιόν είναι μια καλή επιλογή για ένα πρωινό και θηλυκό μακιγιάζ αφού κάνει τα χείλη μας να φαίνονται πιο σαρκώδη και sexy. Αυτή τη σεζόν το σκούρο κόκκινο κραγιόν, αν και είναι αρκετά εκκεντρικό χρώμα, θεωρείται ιδανικό μόνο για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Κι όμως μπορείτε να φορέσετε το σκούρο κραγιόν και το πρωί. Ήδη πολλές fashion bloggers και fashionistas έχουν βρει τη χρυσή τομή  ανάμεσα στο σκούρο κραγιόν και το μακιγιάζ ματιών.

Πως, λοιπόν, θα φορέσετε κι εσείς το σκούρο κόκκινο κραγιόν το πρωί, χωρίς να φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα;

1.       Το σκούρο κόκκινο κραγιόν ταιριάζει πολύ με το cat-eye look. Βέβαια, αν θέλετε να συνδυάσετε τη γραμμή eyeliner και το σκούρο μπορντό κραγιόν, τότε προσέξτε να μην το παρακάνετε με το βάψιμο των ματιών σας. Προτιμήστε η γραμμή eyeliner να ξεκινάει από το μέσο και να καταλήγει λίγο πιο πάνω από τη γωνία του ματιού σας.

2.       Bronze σκιά και σκούρο κόκκινο κραγιόν. Μία απαλή σκιά που χρυσίζει θα δώσει λάμψη στο βλέμμα σας, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα. Αν θέλετε να κάνετε πιο βραδινό το μακιγιάζ, τότε πέρασε μία λεπτή γραμμή eyeliner πάνω από την bronze σκιά.

3.       Λευκό μολύβι και μάσκαρα. Αν  προτιμάτε να τονίσετε μόνο τα χείλη σας και τίποτα άλλο, τότε βάλτε στα μάτια σας πολλές στρώσεις μάσκαρα και λίγο λευκό μολύβι που θα «ανοίξει» το βλέμμα!

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT