4 μυστικά ομορφιάς για ζουμερά χείλη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή την εποχή τα χείλη σας γίνονται πιο ξηρά από ποτέ, όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι για μην φαίνονται άχρωμα και σκασμένα. 4 μυστικά ομορφιάς θα σας χαρίσουν ζουμερά χείλη και τον χειμώνα:

1.       Πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας το lip balm σας. Αν έχετε ήδη ξηρά χείλη, προμηθευτείτε με το κατάλληλο προϊόν για να ενυδατώνονται τα χείλη σας.

2.       Φροντίστε να βάζετε πρώτα lip balm και μετά κραγιόν. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο καλαίσθητο και το κραγιόν θα διαρκέσει περισσότερο.

3.       Μην ξεχάσετε να καθαρίζετε καλά την περιοχή των χειλιών σας όταν κάνετε ντεμακιγιάζ. Μην νομίζετε πως επειδή έχει περάσει ώρα δεν έχουν μείνει υπολείμματα από το κραγιόν σας. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το ελλιπές ντεμακιγιάζ  να ευθύνεται για τα σκασμένα χείλη σας.

4.       Μην χρησιμοποιείτε αυτή την περίοδο κραγιόν πολύ μεγάλης διάρκειας. Μπορεί τα συγκεκριμένα προϊόντα να είναι βολικά, αλλά αφυδατώνουν τα χείλη και τα κάνουν να δείχνουν πιο «κουρασμένα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT