9 tips για άψογο στιλ στο γραφείο

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάζεστε για το γραφείο και το μόνο που σκέφτεστε είναι πώς θα συνδυάσετε σωστά το ριγέ σας πουκάμισο με το ψηλόμεσο γκρι παντελόνι. Ποια αξεσουάρ πρέπει να προσθέσετε για να αναδείξετε το look σας; Ποια παπούτσια ταιριάζουν στην εμφάνισή σας; Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι όταν το γραφείο που εργάζεστε δεν έχει αυστηρό dress code, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγχώνεστε με τις επιλογές σας και με τα outfits που δημιουργείτε καθημερινά.

Κακά τα ψέματα, στο γραφείο πρέπει να είστε σοφιστικέ, περιποιημένη και κομψή, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν μπορείτε να είσαι στιλάτη, θηλυκή και ιδιαίτερη. Το σημαντικό είναι να ανακαλύψετε τις ισορροπίες σε κάθε σύνολό σας και να επενδύσετε στα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Ακολουθήστε μερικούς απλούς κανόνες και θα έχετε άψογο στιλ καθημερινά.

1. Προσοχή στο ντεκολτέ.

Μην επιλέγετε tops που έχουν βαθύ ντεκολτέ, ενώ προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τα ανοιχτά κουμπιά του πουκαμίσου σας. Το θέμα είναι να είστε κομψή και θηλυκή, αλλά πάνω απ’ όλα να κινείστε και να εργάζεστε με άνεση.

2. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα λεπτά τιραντάκια.

Κρατήστε τα tops με λεπτές τιράντες για τις βόλτες σας και στο γραφείο προτιμήστε να φορέσετε μπλούζες ή πουκάμισα.

3. Οι κομψές γόβες σου πάντα δίνουν λύση.

Δεν ξέρετε με τι ζευγάρι παπούτσια να συνδυάσετε το σύνολό σας; Ένα ζευγάρι μαύρες ή nude γόβες θα σώσει την κατάσταση.

4. Συνδυάστε το τζιν σας με τα σωστά κομμάτια.

Αν το dress code του γραφείου επιτρέπει τα τζιν παντελόνια, προτιμήστε να τα συνδυάσετε με πιο σοφιστικέ κομμάτια, όπως ένα σακάκι και ένα ζευγάρι μοκασίνια ή γόβες.

5. Φροντίστε ώστε όλα τα ρούχα σας να είναι σιδερωμένα.

Εκτός από στιλάτη πρέπει να είστεκαι περιποιημένη. Άρα φροντίστε να είναι σιδερωμένα όλα τα κομμάτια που θα φορέσετε.

6. Μην το παρακάνετε με τους συνδυασμούς μοτίβων.

Θέλετε να φορέσετε ριγέ μπλούζα και πουά φούστα; Τολμήστε το, απλώς προσπαθήστε να επιλέξετε μικρά prints, για να δείχνουν πιο κομψά.

7. Φορέστε σωστά τη διαφάνεια.

Αν θέλετε τόσο πολύ να φορέστε μία μπλούζα ή πουκάμισο με διαφάνειες στο γραφείο, φροντίστε να τα συνδυάσετε με ένα σακάκι. Για να είστε απολύτως σίγουρη πως δεν θα προκαλέσετε συζητήσεις για τους λάθος λόγους, φορέστε ένα τιραντάκι ή body μέσα από τη διαφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT