Οι νέες τάσεις στο μανικιούρ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι που παρουσίασε τα νέα trends στο μανικιούρ και την ομορφιά αλλά και το γεγονός ότι πλέον όλοι οι σχεδιαστές δίνουν έμφαση στα χέρια, έχουν ως αποτέλεσμα να βλέπουμε νέα σχέδια και χρώματα σε μανικιούρ που μας εκπλήσσουν. Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στο μανικιούρ που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό σχέδιο στα νύχια σας.

  • Αναμείξτε τα pastel ροζ χρώματα σε ένα μανικιούρ και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Καφέ, απαλό ροζ και φούξια, όλα μαζί δημιουργούν ένα μανικιούρ που μας θυμίζει γαλλικό, αλλά είναι πιο μοντέρνο, όχι τόσο εκκεντρικό και φυσικά τάση!

  • Το ‘ανάποδο γαλλικό’ μανικιούρ είναι στη μόδα και η αντίθεση του μαύρου και του λευκού είναι το νέο rock και chic trend! Αφήστε το γαλλικό μανικιούρ και δοκιμάστε κάτι πιο ιδιαίτερο για να κάνετε τη διαφορά.
  • Το animal print είναι από τις πιο popoular τάσεις στο εξωτερικό.  Αν σας αρέσουν τα prints τότε μην φοβηθείτε να συνδυάσετε ρούχα-μανικιούρ, αφού στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ της μόδας.
  • Γεωμετρικές γραμμές έρχονται και δένουν «αρμονικά» με τη nude βάση. Αν δεν θέλετε κάτι υπερβολικό, τότε μπορείτε να κάνετε σχέδιο μόνο σε ένα δάχτυλο σε nude απόχρωση που ήταν και θα είναι από τα πιο stylish χρώματα της σεζόν!
  • Η άνοιξη δεν έχει μπει ακόμα, όμως τα σχέδια με λουλούδια θα γίνουν ανάρπαστα την άνοιξη του 2015!

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT