Τζιν πουκάμισο: Κομψοί συνδυασμοί για stylish εμφανίσεις

Τζιν πουκάμισο: Κομψοί συνδυασμοί για stylish εμφανίσεις

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λένε. Και η δικιά σας μάλλον ξεκίνησε λίγο στραβά, γιατί ούτε το ξυπνητήρι άκουσατε, αλλά ούτε το αγαπημένο σας πουλόβερ καταφέρατε να βρείτε μέσα στη ντουλάπα. Και τώρα τι θα φορέσετε; Δεν έχετε πολύ χρόνο να το σκεφτείτε κι έτσι πρέπει να αυτοσχεδιάσετε για να είστε στην ώρα σας στο γραφείο. Ανοίγετε, λοιπόν, τη ντουλάπα και το μάτι σας πέφτει κατευθείαν στο μπλε τζιν πουκάμισό σας. Αλλά με τι θα το συνδυάσετε;

Ένα denim πουκάμισο είναι πλέον κλασικό κομμάτι και πάντα δίνει λύση όταν τη χρειάζεστε. Συνδυάζεται με φούστες, παντελόνια, δερμάτινα κολάν και σαλοπέτες, μπαλαρίνες, sneakers αλλά και γόβες.

Διαλέξτε το τζιν πουκάμισο που σας ταιριάζει και φορέστε το με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για να πετύχετε κάθε φορά διαφορετικό look. Συνδυάστε το με printed φούστα και χρωματιστές γόβες, μαύρο δερμάτινο κολάν και σακάκι ή δημιουργήστε ένα total denim look, που θα ολοκληρώσετε με sneakers και ένα χρωματιστό παλτό.

Δείτε εδώ τις best street style εμφανίσεις με denim πουκάμισο και πάρτε ιδέες για να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τα σύνολά σας.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT