Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη

Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι οίκοι παρουσίασαν τις haute couture κολεξιόν τους στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, προτείνοντας και τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την φετινή άνοιξη. Η γυναικεία φυσική ομορφιά είχε την τιμητική της ως τάση αφήνοντας πίσω τις εκκεντρικές μεταμορφώσεις που είχαν καθιερωθεί στις πασαρέλες τα προηγούμενα χρόνια.

Ο οίκος Valentino παρουσίασε τα μοντέλα του με φυσικό make up: Η matte πούδρα στο πρόσωπο, το ανύπαρκτο ίχνος ρουζ  και τα άβαφα χείλη είχαν την τιμητική τους ενώ και τα έντονα σκούρα φρύδια και οι αρκετά βαμμένες –πάνω και κάτω- βλεφαρίδες ήταν οι επιλογές του συγκεκριμένου οίκου για το μακιγιάζ της άνοιξης 2015.

Ο οίκος Giorgio Armani Prive, ακολούθησε σχεδόν την ίδια γραμμή με τον Valentino όσον αφορά στη βάση και χείλη. Η ευχάριστη διαφορά ήταν το πρωτότυπο μακιγιάζ στα μάτια. Η make up artist Linda Contello έκανε μία χρυσή γραμμή eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού-κοντά στο κόκκαλο- και στο τέλος μία λεπτή γαλάζια γραμμή πάλι με eyeliner.

Όσο για τον οίκο Christian Dior, ο Peter Philips παρουσίασε την τέλεια βάση στο μακιγιάζ: Το natural look στο οποίο κυριαρχούν οι nude απόχρωσεις, τα πυκνά φρύδια αλλά και τα αμακιγιάριστα μάτια και το slick gloss στα χείλη είναι οι νέες τάσεις που πρότεινε ο οίκος.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT