Cross body bags: Κομψές τσάντες για τις καθημερινές εμφανίσεις σας

Cross body bags: Κομψές τσάντες για τις καθημερινές εμφανίσεις σας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως οι μεγάλες handbags είναι οι πιο βολικές τσάντες που μπορείτε να κρατήσετε, μάλλον δεν είχατε ιδέα για τις cross body bags. Οι τσάντες χιαστί μπορεί να μην είναι το ίδιο μεγάλες με τις χειρός, αλλά σίγουρα είναι άνετες, πολύ στιλάτες και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Επιπλέον, ανήκουν στη λίστα με τα πιο διαχρονικά γυναικεία αξεσουάρ και δίνουν πάντα λύση στα καθημερινά, αλλά και πιο formal looks σας. Συνδυάζονται με όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σας και μπορείτε να τις φορέσετε το πρωί στο γραφείο, αλλά και στη βραδινή βόλτα σας. Μπορεί να μην είναι τόσο ευρύχωρες όσο οι tote bags ή οι shoppers, αλλά χωράνε τα απαραίτητα και το καλύτερο είναι πως έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Ξεχάστε τους πόνους στα δάχτυλα και τους ώμους από το βάρος της τσάντας σας. Μία τσάντα χιαστί θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ και δεν θα θέλετε να το αποχωρίζεστε.

Δείτε εδώ στιλάτες cross body bags και διαλέξτε μία μονόχρωμη μαύρη, ταμπά ή nude, αν σας αρέσουν οι πιο κλασικές εμφανίσεις ή μία πρωτότυπη με prints και ένα ιδιαίτερο ύφασμα για μοντέρνα και στιλάτα looks. Συνδυάστε τη με πουκάμισο, σακάκι και το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι ή με φόρεμα, μπαλαρίνες και καμπαρντίνα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT