Mila Kunis: «Νιώθω απεριόριστη αγάπη για την κόρη μου»

Mila Kunis: «Νιώθω απεριόριστη αγάπη για την κόρη μου»

2' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Mila Kunis δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και προσπαθεί να διατηρεί ένα χαμηλό δημόσιο προφίλ. Η σχέση της με τον ηθοποιό Ashton Kutcher, τον πρώην της Demi Moore, μπορεί να καλύφτηκε εκτενώς ως θέμα από πολλά περιοδικά παγκοσμίως, όμως η ίδια ποτέ δεν προσπάθησε να ‘πουλήσει’ την προσωπική της ζωή για να χτίσει την καριέρα της. Εξάλλου, η πορεία της μέχρι στιγμής στη μεγάλη οθόνη αποδεικνύει ότι έχει το ταλέντο αλλά και τη γοητεία του ‘κοριτσιού της διπλανής πόρτας’ για να υποδύεται πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ρομαντικές κομεντί και ταινίες δράσης με μεγάλη επιτυχία. Λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, η ηθοποιός εμφανίστηκε πιο ευτυχισμένη και πιο επικοινωνιακή από ποτέ στην τηλεοπτική εκπομπή της Ellen Degeneres και στο δημοφιλές show του Conan O'Brien για να μιλήσει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα.

H 31χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα για να φροντίσει την Wyatt Elizabeth, την 4μηνών σήμερα κόρη της, και όπως είπε δεν θέλει να προσλάβει ακόμα κάποια babysitter: «Όταν επιστρέψω στη δουλειά και πρέπει να δουλεύω 17 ώρες την ημέρα, σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια. Δεν θα μπορώ να κάνω και τα δύο. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε μια καλή φάση της ζωής μου που έχω την πολυτέλεια να κάνω ένα διάλειμμα. Είναι ένα προνόμιο που δεν νομίζω ότι το έχουν πολλοί». Η Kunis μάλιστα όπως είπε η κόρη της είναι ένα μεγάλο μωρό – γεννήθηκε περίπου 4,5 κιλά- και παρόλο που είναι 4 μηνών της ψωνίζει ρούχα για μεγαλύτερα μωράκια.

Η μητρότητα έκανε την Mila να δει τα πράγματα διαφορετικά: «Πιστεύεις ότι ξέρεις τι είναι αγάπη, αλλά το πραγματικό νόημα της απεριόριστης αγάπης είναι η κόρη μου. Πίστευα ότι αγαπούσα τον Ashton, τους γονείς μου, τα σκυλάκια μου. Αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν είναι περισσότερη ή λιγότερη αγάπη, είναι απλά διαφορετική. Εάν δολοφονούσε κάποιον και πάλι θα την αγαπούσα. Όταν γεννήθηκε, σκεφτόμουν ότι αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχει συμβεί». Όσο για τον Kutcher, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ένας υπέροχος πατέρας: «Δεν θα μπορούσα να το είχα κάνει μόνη μου. Ο Ashton είναι 100% παρόν. Θηλάζω οπότε εγώ είμαι υπεύθυνη για τη διατροφή κι εκείνος έχει αναλάβει τις πάνες. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό άλλαξε την πρώτη πάνα κι έχει αλλάξει αμέτρητες μέχρι σήμερα. Έχει γίνει ειδικός στο φάσκιωμα».

Η Mila Kunis κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αρκετά γρήγορα κάνοντας σχεδόν καθημερινά γυμναστική αλλά και θηλάζοντας. Όπως είχε εξηγήσει σε παλιότερη συνέντευξή της «όταν θηλάζεις είναι σαν να γυμνάζεσαι. Αλλά παραμένω δραστήρια. Περπατάω καθημερινά μαζί με την κόρη μου». Η ηθοποιός, μάλιστα, μπορεί να μην επανήλθε εντελώς στην σιλουέτα που είχε πριν την εγκυμοσύνη αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. «Οι άντρες πλέον κοιτάζουν το στήθος μου, κάτι που δεν μου συνέβαινε στο παρελθόν», είπε αστειευόμενη και εκμυστηρεύτηκε ότι πλέον πρέπει να μάθει να φοράει στηθόδεσμο, κάτι που δεν χρειαζόταν παλιότερα: «Πρέπει να μάθω να ντύνομαι διαφορετικά. Είναι ένα καινούριο πείραμα για μένα!». Η Mila μπορεί να αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την οικογενειακή της ζωή, αλλά δεν θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες που την θέλουν να έχει παντρευτεί μυστικά τον Ashton Kutcher. Σε σχετική ερώτηση της Ellen DeGeneres, απλά σήκωσε τα χέρια της ψηλά, αποδεικνύοντας ότι θέλει να διατηρήσει το χαμηλό δημόσιο προφίλ της με την ίδια γλυκύτητα που μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT