4 beauty tips για μεγάλες βλεφαρίδες

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κι όμως υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται αρκετά μεγαλύτερες χωρίς να βάλετε ψεύτικες ή να χρησιμοποιήσετε το ψαλιδάκι. Αν θέλετε να «φορμάρετε» τις βλεφαρίδες σας σε μόλις 5 λεπτά, ο πιο εύκολος, γρήγορος και απλός τρόπος είναι ο εξής: Ζεστάνετε τα δάχτυλά σας με την αναπνοή σας και πιέστε προς τα πάνω τις βλεφαρίδες σας. Δεν θα κρατήσει για πολύ ώρα το αποτέλεσμα, αλλά είναι το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό tip. Αν έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

Χρησιμοποιήστε ένα κουταλάκι. Ζεστάνετε ένα κουτάλι με ζεστό νερό και στη συνέχεια πιέστε απαλά τις βλεφαρίδες σας με την πίσω πλευρά του κουταλιού. Επαναλάβετε άλλη μία φορά για κάθε βλεφαρίδα και εφαρμόστε την αγαπημένη σας μάσκαρα ακολουθώντας το παρακάτω tip.

Απλώστε σωστά  τη μάσκαρά σας. Πιέστε για λίγο προς τα μέσα τις βλεφαρίδες σας με το βουρτσάκι και αφού περάσουν περίπου 10 δευτερόλεπτα γυρίστε το βουρτσάκι προς τα έξω. Κάντε τις ίδιες τρεις κινήσεις για τη ρίζα, τη μέση και τις άκρες των βλεφαρίδων σας.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα σας. Βρέξτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα με ζεστό νερό και στεγνώστε με μία πετσέτα. Στη συνέχεια βουρτσίστε ελαφρώς τις βλεφαρίδες σας ξεκινώντας από τη ρίζα και στρίβοντας την στις άκρες, ώστε να δημιουργηθεί αυτή η καμπύλη που κάνει πιο sexy το βλέμμα σας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT